PANTERA SHOP:

Online prodavnica koja postiže astronomske ROAS-e!

Početak izrade web sajta:

Početkom 2020. godine nas je kontaktirao vlasnik Pantera prodavnice brandirane garderobe u želji da svoje dotadašnje višegodišnje offline poslovanje podigne na viši nivo. 

Pošto je po preporuci saznao da imamo velikog iskustva u e-commerce svetu, kao i specifičnim taktikama digitalnog marketinga neophodnim da ovakav vid biznisa bude uspešan, zatražio je našu pomoć.

Pošto su do tada već samostalno započeli sa popunjavanjem sadržaja na Facebooku i instagramu uz minimalnu dozu boostovanja, uvideli smo da je sledeći najbitniji korak izrada kvalitetnog webshopa.

U nastavku pogledajte kako izgleda početna stranica webshopa, kao i ostale bitne stranice online shopa.

Utisci naših višegodišnjih klijenata

"Toplo bih preporučila Primarius ekipu svima koji traže agenciju za digitalni marketing koja može ostvariti željene rezultate. Oni su stručni, profesionalni i zaista posvećeni da pomognu svojim klijentima da uspeju. Radujem se što ću nastaviti da radim sa njima u budućnosti. Sve preporuke"
pantera.rs logo
Olivera Ševo
Vlasnik - Pantera Unico
„Kao generalni direktor u EdShopu-u, saznao sam da naš SEO pati. Primarius je prvo sproveo SEO reviziju koja je identifikovala gde su naši problemi, a zatim je radio na veb lokaciji za sledeće probleme. Nakon rada, naš rezultat optimizacije sajta se povećao na oko 94% i naše rangiranje je počelo da se poboljšava! Oni sada rade na našoj veb stranici."
ed-shop-logo
Vojislav Sekulić
CEO - EDShop
„Primarijus agencija donosi mnogo više od očekivanog kod svih projekata za koje ih angažujemo. Oni su fokusirani i vođeni i brzo rade stvari. Njihov rad je od samog početka bio veoma impresivan i sa njima je zadovoljstvo raditi. Definitivno ih preporučujem!”
logo-in-galanterija
Maria Oklobdžija
Vlasnik - In Galanterija

Hajde da proširimo dobru reč o Vašoj usluzi ili proizvodu...

…i učinimo ovaj svet boljim mestom za život. ZAJEDNO! Kontaktirajte nas i počnite da širite svoje poslovanje online!