Tražimo saradnika!
Posao ili praksa u digitalnoj marketinškoj agenciji!

Tako je, tražimo saradnike za sve segmente digitalnog marketinga, a ovo je tvoja prilika da se pridružiš PRIMARIUS timu.

PRIMARIUS marketinška agencija je trenutno najviše fokusirana na plaćeno oglašavanje na Facebook-u, Instagramu, Google-u i email marketingu.

Međutim, potrebe naših klijenata zahtevaju mnogo više.

Pored navedenog, nudimo i izradu web stranica, convesion rate optimisation, vođenje društvenih mreža, content marketing, copywriting, kreiranje vizuala za društvene mreže i editovanje videa za reelseve i tiktok. Pored svega toga, takođe nam je potrebna dodatna pomoć u oblasti search engine optimizacije.

Kao što možete videti, nismo klasična agencija, nego butik, agencija ključ u ruke.

Cilj nam nije samo da pravimo sajtove ili šta god, jer to klijent želi, već nam je cilj uspešno podizanje i razvijanje klijentovog biznisa i znamo da uradimo sve što je neophodno da bi to i ostvarili. 

Ako imaš iskustva u bilo kojoj oblasti digitalnog marketinga, pozivamo te da se prijaviš i postaneš deo ove marketinške agencije.

Isto tako, saradnja može biti 100% remote.

Ne moraš biti prisutan/a fizički, već bi sva komunikacija bila online. Ali ako si iz Zrenjanina, možemo ponekad raditi zajedno iz coworking prostora, a ako se broj saradnika poveća, svakako ćemo obezbediti i kancelarijsko okruženje.

Zato, ako želiš posao ili praksu u ovoj digitalnoj marketinškoj agenciji, molim te da popuniš sledeću formu, pošalješ svoj CV, kao i portfolio ukoliko imate i započnemo uspešnu i dugotrajnu saradnju.

Spremni smo da ti pružimo odličnu priliku za dalji razvoj i rast u digitalnom marketingu.

PS. Ako iskoči x error, kliknite još jednom na dugme i prijava će biti uspešno poslata. Taman će nam dobro doći web developer da nam ovo popravi 😅