Usluge digitalnog marketinga

Mi smo prava agencija za sve vaše potrebe digitalnog marketinga, nudeći širok spektar usluga koje odgovaraju potrebama vaše kompanije.

Bilo da lansirate novi proizvod ili pokušavate da razvijete svoje poslovanje, imamo alate i stručnost da obavimo posao.

Uz naše stručne usluge digitalnog marketinga, možete biti sigurni da vaša kompanija dobija pažnju i brigu koju zaslužuje.

Šta je digitalni marketing?

Digitalni marketing je postao važan deo uspeha svake kompanije. Čak i najotporniji među nama morali su da obrate pažnju u poslednjih godinu ili dve – dokazujući da su tržišne prilike nepredvidive i da onlajn poslovanje bolje posluje u teškim vremenima.

Digitalni marketing se takođe može smatrati skupom aktivnosti i alata koje koristimo za povezivanje sa svojom publikom, pružanje više naših proizvoda i usluga i postizanje prodajnih ciljeva.

Na primer, ako korisnik na Guglu pretražuje „usluge digitalnog marketinga“, algoritam će pokušati da postavi tekst na prvu stranicu koja je zasićena ovom frazom. Rangiranje korišćenjem gray-hat tehnika, iako još uvek održivo, poslednjih godina postaje sve teže.

Ključ za rangiranje je dobro napisan tekst koji je od izuzetne koristi čitaocima i pisanje po pravilima Googlovih standarda, kao i odgovoriti na potrebe tržišta pravim rešenjem.

Kao što smo naveli u ovom primeru, kako biste biznis podigli na viši nivo, isto tako je potrebno raditi kvalitetno i u drugim granama digitalnog marketinga.

Koje su prednosti digitalnog marketinga za Vaš biznis?

Digitalni marketing može koristiti vašem poslovanju na mnogo načina, a mi smo naveli samo neke od najznačajnijih:


  • Bolje pozicioniranje brenda u očima idealnih klijenata/kupaca doprinosi većem stepenu poverenja i lakšem donošenju odluka, što rezultira boljom reputacijom.

  • Odabir prave brend kulture zasnovane na istraživanju i poznavanju idealne persone, cilne grupe iliti avatara, čini da se izdvajate od drugih sličnih kompanija.

  • Bolje pozicioniranje brenda na društvenim mrežama i pretraživačima doprinosi lakšem dolasku do novih klijenata ili kupaca.

  • Odlično korisničko iskustvo može pomoći u povećanju broja prodaja, zaključenih klijenata a samim tim i povećanju prihoda vašeg biznisa.

  • Zahvaljujući dobro osmišljenim kampanjama, snižavanjem cena oglašavanja možete napredovati mnogo brže od vaše konkurencije.

Možemo vam pružiti sledeće usluge digitalnog marketinga

Problemi digitalnog marketinga se mogu rešiti veoma lako u saradnji sa PRIMARIUS timom i ekspertizom koju posedujemo u širokom spektru digital marketing usluga.

Pogledajte ispod za više informacija o uslugama koje nudimo:

Web Development / Web Dizajn

Naš kreativni tim je spreman da vam pomogne da vaše preduzeće ili veb lokaciju primetite tako što će razviti prelepe munjevito brze i privlačne veb stranice koje konvertuju kupce. Specijalizovani smo za WordPress, Shopify i Webflow za bilo koje rešenje za veb dizajn.

Pay-Per-Click (PPC) Plaćeno Oglašavanje

Možemo da podstaknemo hiperkvalifikovane potencijalne klijente i povećamo prodaju uz pomoć moćnih kampanja na Google Ads-u, Bing oglasima, TikTok oglasima, Facebook oglasima i Instagram oglasima.

Vođenje Društvenih Mreža

Dozvolite nam da vam pomognemo da povećate vašu vidljivost na mreži, stvorimo više poverenja i privučemo potencijalne klijente na Facebook-u, Instagram-u, LinkedIn-u i drugim društvenim platformama.

Search Engine Optimizacija (SEO)

Nudimo usluge optimizacije Google pretraživača dizajnirane da poboljšaju poziciju vašeg preduzeća u pretrazi, povećaju vidljivost na mreži i nadmaše svaku konkurenciju za ključne reči koje su najvažnije za vašu industriju.

Email Marketing

Marketing putem e-pošte je oblik direktnog marketinga, koji vam omogućava da izgradite odnose sa potencijalnim klijentima, kupcima i prethodnim kupcima. To je vaša prilika da razgovarate direktno sa njima u prijemnom sandučetu u vreme koje im najviše odgovara. U kombinaciji sa pravom razmenom poruka, e-pošta može postati jedan od vaših najuticajnijih kanala za postizanje rezultata.

Video Montaža

Video je važan i efikasan u marketingu. Glavni razlog za to je da ljudi vole da gledaju video snimke, pa je uobičajeno da ih brendovi koriste kao vid promocije. Povrh toga, više nam je naklonjen neko ko razgovara sa nama u videu nego samo kroz tekst ili slike.

Grafički Dizajn

Možete se osloniti na naše talentovane dizajnere da vam pomognu sa vašim vizuelnim sadržajem. Umetnost prenošenja poruka je od suštinskog značaja, posebno za brendove koji žele da se povežu sa svojom ciljnom publikom.

...i još mnogo toga!

Utisci naših višegodišnjih klijenata

„Zahvaljujući naporima Primarius tima, lansiranje sjajne nove veb stranice dovelo je do poboljšanja rangiranja SEO i povećanja organskog saobraćaja od 30% nakon samo dva meseca. Radni tok tima bio je izuzetno prilagodljiv jer su mogli da primene promene na projektu skoro trenutno."
logo leone fashion klijenta Primarius digital marketing agencije
Dejan Ševo
Direktor - Leone Fashion
„Kao generalni direktor u Minimax-u, saznao sam da naš SEO pati. Primarius je prvo sproveo SEO reviziju koja je identifikovala gde su naši problemi, a zatim je radio na veb lokaciji za sledeće probleme. Nakon rada, naš rezultat optimizacije sajta se povećao na oko 94% i naše rangiranje je počelo da se poboljšava! Oni sada rade na našoj veb stranici."
logo Minimax klijenta Primarius digital marketing agencije
Goran Bjelica
Direktor - Minimax: poslovno-knjigovodstveni program
„Primarijus agencija donosi mnogo više od očekivanog kod svih projekata za koje ih angažujemo. Oni su fokusirani i vođeni i brzo rade stvari. Njihov rad je od samog početka bio veoma impresivan i sa njima je zadovoljstvo raditi. Definitivno ih preporučujem!”
logo iCenter klijenta Primarius digital marketing agencije
Ana Milutin
iCentar ERP System

Hajde da proširimo dobru reč o Vašoj usluzi ili proizvodu...

…i učinimo ovaj svet boljim mestom za život. ZAJEDNO! Kontaktirajte nas i počnite da širite svoje poslovanje online!