Profesionalno vođenje društvenih mreža koje će vaše pratioce ostaviti bez daha!

Niste zadovoljni rezultatima koje Vaši profili na društvenim mrežama postižu? Govore vam da je organski reach mrtav i da možete biti “vidljivi” samo ako promovišete Vaš sadržaj? Ako vam je dosta bavljenja društvenim mrežama, nemate vremena da im se posvetite na pravi način - na pravom ste mestu!

Da li želite pun inbox poruka i pitanja vezanih za Vaš proizvod ili uslugu?

Naš tim profesionalnih menadžera društvenih mreža će Vam to i omogućiti. Vaša statistika će doživeti nagli rast, jer ćete započeti ljutu borbu protiv algoritama društvenih mreža.

Često možemo čuti ljude koji smatraju da su društvene mreže, prvenstveno facebook, prevaziđene i deo prošlosti.

Šta ako vam kažemo da facebook i dalje dnevno koristi 1,96 milijardi ljudi? Tome dodajte i činjenicu da društvene mreže danas ima 4,70 milijardi ljudi!

Da, dobro ste videli!

Jasno vam je iz ovih brojki da društvene mreže ne idu nigde i da je njihov uticaj i dalje opipljiv i jak.

Vođenje društvenih mreža je važan element svake digital marketing strategije. Znamo koliko je teško ispratiti sve promene algoritama, shvatiti šta je ono što želi i “hraniti” ga tim sadržajem. Mnogi u toj “trci” odustaju, postavljaju sadržaj tek da bi bili prisutni ili zapostavljaju društvene mreže u potpunosti.

Međutim, prisustvo na društvenim mrežama je višestruko korisno za Vaše poslovanje.

  • Poboljšava Vašu vidljivost i daje mogućnost da izgradite brend
  • Možete usmeriti pratioce na sajt i povećati posećenost
  • Omogućava Vam komunikaciju sa ciljnom grupom, građenje poverenja
  • Dobijate direktan feedback ciljne grupe, koji će vam biti višestruko koristan
  • Vaša poruka doći će do većeg broja ljudi, društvene mreže ruše “granice” lokalnog i regionalnog
 

Sadržaj koji je kvalitetan i prilagođen društvenim mrežama i ciljnoj grupi pomoći će vam da kod kupaca izgradite poverenje i reputaciju Vašeg brenda. Samim tim, privući ćete veći broj kupaca/ klijenata. Kada jednom izgradite poverenje, ti kupci će vam se vraćati, a upravo oni su ono što pokreće jednu kompaniju!

Sve su to razlozi zašto Vam je potreban kvaitetan menadžer društvenih mreža! On će uz konsultacije sa Vama uraditi opsežnu analizu konkurencije, Vašeg dosadašnjeg prezentovanja na mrežama, kreiraće strategiju i kvalitetan sadržaj koji je prilagođen vašem biznisu!

Uz to, naš tim Vam može sprovesti zahtevne kampanje koje uključuju i plaćeno oglašavanje, influenser marketing i slično.

Krajnje je vreme da dozvolite društvenim mrežama da vam zarade novac!

Ne dozvolite da strepite od konkurencije, gledate njihove brojke na društvenim mrežama i pitate se “kako to?”

Kontaktirajte nas, hajde da zajedno izgradimo vaš biznis na društvenim mrežama uz pomoć stručno pripremljene strategije i kampanje koje će uspeh vašeg biznisa dići na novu lestvicu!

Odgovori na najčešće postavljana pitanja:

Uskoro stiže odgovor na pitanje: Šta podrazumeva profesionalno vođenje društvenih mreža?

Utisci naših višegodišnjih klijenata

"Toplo bih preporučila Primarius ekipu svima koji traže agenciju za digitalni marketing koja može ostvariti željene rezultate. Oni su stručni, profesionalni i zaista posvećeni da pomognu svojim klijentima da uspeju. Radujem se što ću nastaviti da radim sa njima u budućnosti. Sve preporuke"
pantera.rs logo
Olivera Ševo
Vlasnik - Pantera Unico
„Kao generalni direktor u EdShopu-u, saznao sam da naš SEO pati. Primarius je prvo sproveo SEO reviziju koja je identifikovala gde su naši problemi, a zatim je radio na veb lokaciji za sledeće probleme. Nakon rada, naš rezultat optimizacije sajta se povećao na oko 94% i naše rangiranje je počelo da se poboljšava! Oni sada rade na našoj veb stranici."
ed-shop-logo
Vojislav Sekulić
CEO - EDShop
„Primarijus agencija donosi mnogo više od očekivanog kod svih projekata za koje ih angažujemo. Oni su fokusirani i vođeni i brzo rade stvari. Njihov rad je od samog početka bio veoma impresivan i sa njima je zadovoljstvo raditi. Definitivno ih preporučujem!”
logo-in-galanterija
Maria Oklobdžija
Vlasnik - In Galanterija

Hajde da proširimo dobru reč o Vašoj usluzi ili proizvodu...

…i učinimo ovaj svet boljim mestom za život. ZAJEDNO! Kontaktirajte nas i počnite da širite svoje poslovanje online!